4-audio drive-in shows | Drive-in sets voor bruiloften en feesten
Onze Drive in show's:

Op deze pagina vindt u alle informatie over de drive in show mogelijkheden van 4-Audio.


Als u besluit een drive in show bij ons te boeken, regelen wij voor u alles op gebied van geluid, licht, muziek en de crew! Ook vervoer in de regio Zuid-Beveland is inbegrepen bij de prijs, daarbuiten rekenen wij 25 eurocent per kilometer. 

Uiteraard zijn dit onze standaard sets en zijn variaties onbeperkt mogelijk, ook kunnen wij grotere feesten verzorgen in overleg. Mail of bel gerust voor meer informatie! 


4 Audio Drive in Set 4 (altijd in overleg afgestemd) 


Als u voor deze set kiest trekken wij in overleg met u al het nodige materiaal uit de kast. De set is ideaal voor de grotere feesten en bruiloften waar het geluid van extreem hoge kwaliteit dient te zijn. tot 400 personen.

Bij deze set is inbegrepen:

Extra grote Geluidsset met veel vermogen en kwalitatief superieur geluid. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het afspelen van mp3's, het gebruik van een professionele draadloze microfoonset en uiteraard cd's.


Uitgebreide lichtset met naast standaard parren, scanners, stroboscoop, rookmachine en aansturing een truss ophang systeem, een laser en movingheads. Uiteraard in afstemming met de zaal en de mogelijkheden/wensen van de klant.

Setprijs: vanaf €600 per avond* 


*een vaste avond is 4 uur draaien (elk extra uur kost €75) (op en afbreken zit bij de prijs inbegrepen) 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

4 Audio Drive in Set 3 


Als u voor deze set kiest trekken wij voor u alles uit de kast. De set is ideaal voor de grotere feesten en bruiloften waar het geluid van extreem hoge kwaliteit dient te zijn. Afhankelijk van de ruimte is deze set geschikt voor feesten tot 200 personen.

Bij deze set is inbegrepen:

Grote HK Geluidsset met veel vermogen en kwalitatief superieur geluid. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het afspelen van mp3's, het gebruik van een professionele draadloze microfoonset en uiteraard cd's.


Uitgebreide lichtset met naast standaard parren, scanners, stroboscoop, rookmachine en aansturing een truss ophang systeem, een laser en movingheads.

Setprijs: €450 per avond* 


*een vaste avond is 4 uur draaien (elk extra uur kost €75) (op en afbreken zit bij de prijs inbegrepen) 


Voorbeeld set 3:


4-audio set 34 Audio Drive- in set 2


Deze set is een slag kleiner als de grootste set, toch uitermate geschikt voor de grotere (jongeren) feesten, verjaardagen en bruiloften.  Afhankelijk van de ruimte is deze set geschikt voor feesten

tot 150 personen

.Bij deze set is inbegrepen:

Geluidssyteem van hoge kwaliteit met cd en mp3 spelers.

Normale Lichtset Met Parren, scanners en een rookmachine.

Setprijs: €350 per avond* 

*een vaste avond is 4 uur draaien (elk extra uur kost €50) (op en afbreken zit bij de prijs inbegrepen)  


Voorbeeld set 2:


4-audio set2

4 Audio Drive- in set 1

Onze kleinste set, maar daarom niet minder geschikt voor een gezellig feest of bruiloft. Afhankelijk van de ruimte is deze set geschikt voor feesten tot 50 personen.


Bij deze set gebruiken we een kleine geluid installatie, uitstekend geschikt voor de iets kleinere feesten en partijen. Uiteraard kunnen we gewoon cd's afspelen en eventueel ook mp3's op verzoek.

Kleine lichtset met een kleine parrenset.

 Setprijs: €250 per avond* 

*een vaste avond is 4 uur draaien (elk extra uur kost €50) (op en afbreken zit bij de prijs inbegrepen) 
 

Voorbeeld set 1:


4-audio set1
Onze drive in show in 1 minuut: 

Bekijk hier onze drive in show in 1 minuut!


time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

Nieuws

4-Audio heeft vanwege de drukke agenda van zowel de dj's van 4-Audio Als die van R&S besloten om een samenwerkingsverband aan te gaan met R&S entertainment, dit betekend meer capaciteit en hierdoor ook een hogere kwaliteit van onze show!

Contact

Info@4-audio.nl

Bart: 06-42913730

Rens: 06-30477223